Elsker ferie

♡ ♡ ♡

Sommerferie må vere det beste som fins, bare elsker det! Forrige uke var jeg i Drammen med Marit, og vi var også på dagstur til Sverige. Det var sykt fint vær så vi gikk i shorts hver dag, DIGG♥
De siste dagene har det vert veldig bra vær her hjemme også, nesten 30 grader! Så det har vi utnytta med å vere masse ute. Fra torsdag til fredag sov jeg,Marit og Helene i telt i hagen min, også dro vi til Gol på Goldagen på fredag. Der var det et lite tivoli med litt karuseller, masse boder, og masse folk! Men det var kjempegøy, vi tok tekoppene sikkert 5 ganger, og lo like mye hver gang! Han ene fyren som jobba der likte oss veldig godt, og tok alltid i eksta mye fart til oss ogsånn, haha!

Så i dag var jeg sliten i beina etter å ha gått så mye i går, og støl på halsen, det er helt merkelig..Tror det er fordi hodet mitt ble slengt bakover når vi tok tekoppene, jaja det var verdt det.
I dag dro jeg og Helene til et badested som heter Byggern, der var det masse folk og kjempevarmt! Vi sykla bort dit og hadde med oss jordbær, brus og potetgull. Det var veldig koselig, og ikke så altfor kaldt i vannet. Fikk desverre ikke tatt så mange bilder, siden jeg glemte helt bort at jeg hadde med kamera... Men kan vise noen bilder fra Sverige også ♥

 Nordby senteret i Sverige ♥

  

 

 

 

- Inger


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡