Fullpakket uke

♡ ♡ ♡

Vet det har vert lite blogging i ferien, men det er ikke det jeg prioriterer først. Men fortvil ikke - jeg prøver å filme litt her og der når jeg reiser rundt, og tar masse bilder selvfølgelig, så da får dere se alt etter feien.
Denne uka har vert ganske full med nye steder nesten hver dag, og masse fint vær!

Startet uka på Tirsdag med å vere noen dager litt utenfor Tønsberg hos et vennepar av mamma og pappa. De hadde en sønn som var et år eldre enn meg, så da hadde jeg vertfall noen å vere med :)
Vi var inne i Tønsberg å shoppa og spiste litt, grilla god mat på kveldene, og bare koste oss. De hadde en helt nydelig hund som het Orion, og to katter som var veldig kosete. 
Vi dro derfra på Torsdag for å dra videre til Stavern, for å vere med på båten til noen vi kjenner. Der var det helt nydelig vær og sykt varmt både i lufta og vannet. Vi var der en natt, men det føltes mye lengere! Vi padla kajakk, bada , kjørte ribb, spiste reker, satt oppe på svalberga på kvelden og hørte på musikk og spilte kort, og selvfølgelig sola oss. Vi hadde jo båt når jeg var litt mindre, og jeg husker det så sykt godt. Det var så koselig og jeg elsket det. Og etter denne lille turen sa pappa at vi kanskje skal leie en båt neste sommer! Wiii ♥


Så Fredag morgen måtte vi dra fra båten, da kjørte vi til Tjøme, hvor tanta mi har hytte. Farmor, tante,onkel og to kusiner var der. Hadde ikke sett kusinene mine på nesten 3 år!! Siden de bor i Sveits. Men til høsten skal vi ta en tur dit mest sannsynlig. Var bare på hytta noen timer siden jeg skulle bli henta og dra videre til dyreparken i Kristiansand med storesøsteren min og hennes mamma og familien. Vi har bare samme pappa, men jeg kjenner den ''andre delen av familien'' veldig godt. Viss jeg kan si det. Men den lille tiden vi var på Tjøme rakk vi å bade, sole oss og spise norske jordbær! ♥


Så kom jeg til Kristiansand da, på Fredag kveld. Der møtte jeg Ålinger! hahah, møtte folk fra Ål i Tønsberg og! Ålinger er overalt assa! Vi bodde i Abra Havn, som er en sånn sjørøverlandsby med masse leigliheter som er innreda i sjørøverstil. På Lørdag var vi i parken, det var litt grått fra morgenen, men ikke noe regn. Det var egentlig litt deilig for da ble det ikke så veldig varmt å gå i så mange timer. Sola kom etterhvert da. Vi tok tømmerenna, der men ble helt sykt våt! hahah. Siste gangen vi tok den måtte vi ta den sammen med 3 gutter i 20-åra kanskje. Og de skreik sykt! hahaha, de sa ''sorry for at vi skriker så mye jenter'', de skreik jo mer enn oss! Ellers så vi på dyr og litt sånn. Og på kvelden kl.23 dro vi tilbake for å se på Kaptein Sabeltann show. Det var faktisk veldig gøy! Og gjett hvem som satt foran oss?
Terje Formoe, han som liksom er grunnleggeren for Kaptein Sabeltann, og som også har spilt han i mange år! Også Langemann ble spilt av Håvard Bakke, han som har den reklamen om vitapro. ''Røyka 100 røyk om da'n, kjeften full av snus'' Jeg har jo hatt den på hjernen de siste ukene, så det var litt gøy!


Nå sitter jeg hjemme og skal se noen episoder av Pretty Little Liars, før jeg må gjøre litt husarbeid.. buhu :(  Så skal jeg prøve å finne på noe med noen litt seinere.

Vi snakkes ♥ Ha en fortsatt fin ferie

 

-Inger
  

 

Én kommentar

Silje Jensen

30.07.2013 kl.13:56

Aw :-)

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡