Kos med beste

♡ ♡ ♡

Hei dere!

i går sov Marit her, og skal vere her i natt og. Lenge siden ho har sovet her nå, så det var veldig kos! I går var vi på Gol, jeg og Helene tok toget ned, mens marit var med en vennine. Har aldri tatt toget så kort før, bare sånn lange turer til Oslo, drammen og Bergen. Vi hadde det veldig morsomt, trøkka oss inn på den lille doen over halve turen og slapp å betale, selv om det bare var snakk om 30kr da. Hahha, fattigunger.
På Gol var det mange fra klassen og ble kjent med noen hyggelige golinger.

I dag var jeg og Marit på sundre, det er da sentrum for de som ikke vet det. Vi skulle ikke noe spess, bare kjøpte frappe og satt å prata på kafeen. Plutselig gikk strømmen på hele senteret og hele Ål! det var litt merkelig, folk gikk rundt og skjønte ingen ting, ingen fikk betalt i butikker og det verste; det ble kjempe kaldt! Så jeg og marit klemte oss sammen i en sofa på kaffebaren og satt der å så på alle folka.
I kveld gikk vi ut for å prøve å ta bilder, det var iskaldt! Og vi hadde boblejakker, tenk hvordan det blir i vinter. Uff.. vil ikke tenke på det


Vi snakkes :*

 

 

- Inger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡