null skolemotivasjon

♡ ♡ ♡

Hei dere!

Nå for tiden skjer det så utrolig mye, og jeg klarer rett og slett ikke å kombinere fritid og skolearbeid. Leksene blir jo gjort, og prøvene blir øvd til.. det er bare det at jeg prioriterer andre ting fremfor lekser, og dermed blir det lite energi til det.. Jeg vet jo selv at jeg må skjerpe meg, det er siste halvår i 10.klasse, og jeg trenger bra karakterer å søke med.. Uff, jeg merker jeg gleder meg helt sykt til vinterferie og påskeferie når den kommer! Trenger en liten pause fra alt som har med skola å gjøre.

Over til noe anna, det skjer mye gøy med musikken fortiden. Jeg og bandet jeg synger i har skrivd og lagd vår egen sang. Vi har tilogmed vert å spilt den inn i studio, der gjorde vi det meste arbeidet selv med all innspilling, og jeg lærte masse! Vi skal vere med på UKM som er allerede nå på Torsdag. Men jeg skjønner ikke hvorfor de måtte ta det midt i uka? Hva skjedde med å ha det i helga? Vi skal gjøre vårt beste uansett, jeg kom jo ikke videre i fjor når jeg var med.. så i år er jeg gira på å komme videre! 

Vi snakkes :*

 

- Inger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡