Vinterkos

♡ ♡ ♡

Hei!

Nå er det endelig vinterferie, det var på tide! Merker det er utrolig deilig med litt fri skal alt skolearbeid og mas. I helga var det Skjærgårds Vinter her på Ål, som er en musikkfestival. Dette var første året, så det var ikke sånn kjempe mange her, men det ble gjennomført utrolig bra forde! Jeg var med som medarbeider, og jobbet to dager i kiosk, men pga det fikk jeg gratis inngang på alle konsertene da, så det var verdt det.
Var også mye opplegg i bakken og rundt på HÅP og Kilden, og jeg ble kjent med masse hærlige folk! Gleder meg allerede til neste år, og regner med at det blir enda bedre!

I går var planen egentlig å dra i bakken med jentene, men siden været var dårlig og vi var slitne ble vi heller hjemme. Vi koste oss hos meg med sjokolade, popcorn, kake og brus. Gabriela fant fram gitaren og sang for full hals, kan ikke si det var så bra - men underholdning var det, og vi fikk oss en god latter!

Verdens beste jenter ♥

 

 

 

- Inger

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡