New Shoes

♡ ♡ ♡


Nike // Eurosko // 799 kr

I går fikk jeg ENDELIG nye joggesko! Nå nærmer det seg Polentur, og da er det fint med noen sommersko som er gode å gå i, og ikke de slitte vinterskoa jeg bruker nå. I helga har det vært helt fantastisk vær, temperaturen har ligget rundt 15 grader, og sola har varmet! Det har rett og slett føltes som skikkelig vår! Nå kan sommeren bare komme. 

Denne helga har jeg vært mye ute, startet lørdagen med å trene sammen med Marit og Eivind. Etter en god økt gikk vi for å kjøpe is, og møtte Gabriela på sundre. Senere på kvelden gikk jeg og Marit bort for å møte noen kompiser, vi var vel egentlig bare ute på trampolina og i hagen. Føler det er 100 år siden jeg hoppa på en trampoline sist, så jeg hadde det kjempe gøy. Klarte til og med å ta salto! Hahah

I dag våknet jeg opp sår i halsen, var vel for lenge ute både på fredag og lørdag.. vi gikk hjem begge dagene, noe som ikke er en lang tur, men når sola gikk bort, merka man at det fortsatt er Mars. I dag har jeg brukt dagen på å helbrede meg selv, drukket masse te og stappa i meg det vi har av halspastiller. Jeg var hos Marit en liten tur, og vi satt oss faktisk ut i sola! Følte oss passe dumme, når vi bretta opp joggebuksa og de vinterbleike leggene kom til syne (mine hvertfall) + to trøtte tryner uten sminke.

Siden jeg ikke har noen bilder av meg selv  fra helga, slenger jeg med noen bilder fra forrige helg. Jeg og Marit hadde hjemme-spa, noe som alle burde unne seg en gang i blant. Vi tok ansiktsmaske, hårkur, alle mulig slags kremer og tente masse lys. SUPERKOSELIG ♥

 

 

- Inger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡