Finvær

♡ ♡ ♡

Heisann!

 

Denne påska har det vært helt herlig vær! kunne ikke bedt om bedre. Starten påska hjemme noen dager, med venner. Ellers har jeg tilbrakt resten av tida på hytta på Sjusjøen. Det var så deilig å bare være ute i sola, STÅ på ski, og GÅ på ski og rett og slett bare være borte fra alt mas og uten internett noen dager! HYTTEKOS ♥ Skal lage et innlegg om det snart, har masse fine bilder!

Kom hjem i går kveld, og sola var jo oppe til kl.20 vertfall! Møtte Helene en tur, var digg å prate med noen på min alder etter å ha vert med bare mamma og pappa 1 uke.. Vi hadde masse og snakke om, og det var koselig å catche opp litt. Heldigvis var det ikke så mange andre ute, vi gikk jo rundt sminkeløse og ganske slask begge to.
I dag var det helt utrolig varmt, så jeg måtte jo nyte dagen ute. Dro en tur til stakkars Marit, som ligger i senga med kyssesyken, for å spise litt sjokolade og få opp humøret. Ho ble mye bedre, og vi lagde smoothie og pai. Seinere stakk jeg ut for å møte noen kompiser, vi var ved sykkelparken, og møtte mange andre som var ute i finværet.


Slenger med et bilde tatt fra Ina♥

 

 

 

- Inger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡