Hyttekos

♡ ♡ ♡

Åh, som jeg elsker hytta ♥  Blir så avslappet av å være i så fin natur! Som dere ser er det en søt liten rev på det ene bildet, vi mater nemlig en rev som begynner å bli litt tam, og jeg fikk tatt bilde akkurat i det han tok en grillpølse. Den kjenner igjen pappa, og setter seg ofte bare få meter unna, og venter på mat.Jeg har jo et lite håp om at en dag kan den spise av hånda mi.. men det er kanskje litt mye å forvente, vi får se.

I dag var det tilbake på skolebenken igjen.. nesten 2 uker siden sist jeg var på skola. Jeg hadde ''heldigvis'' tannlegetime i dag, så jeg kunne sove litt lenger, og slippe de to første timene, ganske så digg!
Det var helt utrolig varmt i dag og, folk har begynt å gå i shorts og korte topper, og det er ikke Mai engang! Sykt digg, men var jo nettopp vinter og iiiskaldt..

Nå skal jeg en tur på jobb, også på styremøte.. har mest lyst til å vere ute hele tida når det er så fint vær, frister ikke akkurat å sitte inne da.

 

 

- Inger

 

 

 

 

2 kommentarer

prinsessen

22.04.2014 kl.17:23

WOW sååå utrolig herlig det ser ut!

Smiiiler om du titter på min blogg også <3

Ha knall fin dag videre du!

Inger

23.04.2014 kl.13:13

prinsessen: ikke sant <3 kan ta en titt

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡