Skolemorro

♡ ♡ ♡

*Dette innlegget skulle vert postet tidligere i dag..*


 Når det er kjedelig på skola, må vi finne på noe gøy også.. hahah Karianne er søt ♥

 

Det er utrolig mye skolearbeid for tida, siden det nærmer seg slutten av året.. Deilig å kunne krysse av en prøve/framføring mindre nå framover. Jeg merker at konsentrasjonen og fokuset mitt er helt på bånn nå, jeg er alltid dødssliten når jeg kommer hjem fra skole og fritidsaktiviteter, i tillegg skal man prioritere skole, trening, venner og jobb.. Det er ikke rart vi ungdommer er slitne.. Hahah
Denne uka har det skjedd masse, mattetentamen blant anna, noe som gikk helt greit, men det var noen sykt vanskelige oppgaver! Du vet når du sitter på tentamen og leser oppgavene og bare '' WHAT? vi har aldri lært om dette her!'' Jeg hadde den følelsen ganske ofte.. Men vi bare satser på at jeg vertfall får en 3'er.

I går var jeg med noen kompiser, det var utrolig koselig, selv om vi var så trøtte at vi nesten sovna på soffaen, vi bare daffa, men det var deilig å bare slappe av og le, glemme andre ting liksom.
Han vi var hos hadde en så utrolig søt kattepus, at jeg holdt på å ta den med hjem! Den var så mjuk ♥ Jeg tror jeg burde få meg et dyr, fordi hver gang jeg er hos andre, vil jeg bare ta med meg deres dyr hjem, og ha de for meg selv! Hahah, mamma dette er et hint til at jeg vil ha hund!

 Har egentlig bare ligget på senga og sett noen episoder av Paradise i dag, men nå skal jeg snart i konfirmasjon. Skal bare på kaffe og kaker, men jeg ser det som en super anledning til å bruke bunaden, siden det er så sjeldent jeg får brukt den, og på 17.mai må jeg jo ha på drilluniform..  OG JEG ELSKER Å GÅ I BUNAD! 
Jeg skal kose meg med masse kaker, sånn at jeg kan rulle hjem igjen. Så snakkes vi!

 

 

 

-Inger

  

2 kommentarer

thefashionablemom

10.05.2014 kl.20:57

Hehe fine bilder! :)

Inger

11.05.2014 kl.15:14

thefashionablemom: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡