<3 Bunad

♡ ♡ ♡

Heisann!

I dag startet jeg dagen ganske tidlig for å dra i kirka, jeg sang nemlig i begge konfirmasjonsgudstjenestene i dag. Det var veldig gøy, og mange fine konfirmanter! Fikk sykt flashback, eller hva jeg skal kalle det, til i fjor på denne tida når jeg ble konfirmert. Møtte mange kjente og endel fra klassen som skulle i konf. Når vi kom hjem hadde pappa laget småmat! Gjett om jeg ble glad, har snakka om det i hele dag at jeg vil i konfirmasjon, spise småmat, kaker, og gå i bunad. Men hvis vi setter sammen alt fra helga så har jeg vert i konf.gudstjeneste, gått i bunad, spist småmat, og vert på kaffe&kaker. Jeg har egentlig vært i en hel konfirmasjon i helga jeg! hahah ♥Som dere skjønner, så er jeg veldig glad i bunaden min! Og her ser dere den ^ 
Det er Rukkastakk, som er den gamle Hallingbunaden på en måte, og den fins i uendelig mange farger og mønster, men jeg har valgt å ha rød, siden jeg syntes det er veldig fint! Håper dere liker bunaden min like mye som meg! Nei uff, nå ble det mye bunadssnakk, nå skal jeg gjøre litt tysk, og slappe av hjemme resten av kvelden.

 

Har dere vert i/ hatt konfirmasjon i helga?

 

- Inger

2 kommentarer

Ina

11.05.2014 kl.16:32

Ååå den bunaden er så fin! <3

Inger

13.05.2014 kl.08:14

Ina: Jaa <3 Takk for det pus

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡