Årets 17.Mai

♡ ♡ ♡

Heisann!

17.Mai gikk kjempefort, den skulle vart mye lenger.. Jeg startet dagen med å drille og marsjere fremst i toget, vi fant ut at dette sikkert er det første og siste året vi driller, så det var jo litt gøy.
Det var ganske kaldt fra morgenen, og drill-uniformene er ikke akkurat de varmeste, så jeg gleda meg veldig til å skifte til bunaden! 
Når toget kom fram til Ferieparken stilte vi opp for den siste oppvisninga, noe som ikke gikk så bra, jeg glemte masse. Mange fra klassen lo av meg.. Takk for den, hahah

Når vi var ferdig gikk jeg på et knøttlite bakrom for å ta på bunaden, før jeg skulle ut på scena og synge. Jeg hadde mye bedre tid enn jeg trodde, så jeg fikk mye tid til å varme opp stemmen. Jeg sang sammen med tre andre flinke jenter, og vi klarte oss veldig bra! På generalprøven glemte vi litt tekst, så vi var selvfølgelig litt redde for å glemme teksten, men det gikk kjempebra ♥

På kvelden dro jeg på gratiskino med mange venner, hva er vel 17.mai uten gratiskino? Vi så ''Natt til 17.'' Alle sier at den er så ræva dårlig, men jeg likte den faktisk, den handla om 16-åringer, og man kjenner seg jo igjen i en del ting, så det er jo litt gøy da! Etter kinoen var jeg sykt sliten etter den lange dagen, så jeg stakk tidlig hjem og koste meg med familien. 
Alt i alt en super 17.Mai ♥

 

 

-Inger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡