Fin natur

♡ ♡ ♡

INGER GJØR TING HO IKKE KAN 

Jeg var på hytta for noen uker siden, og siden det ikke var så veldig mye å finne på så tenkte jeg å prøve meg på litt naturbilder. Disse er ikke redigert noe som helst, litt fordi jeg ikke gidder.. ups litt lat. Men også fordi de egentlig var ganske fine som de var. Så tøff som jeg var, ville jeg ta nærbilder av en bie ( eller humle.. vet ikke forskjellen) haha. men den ville ikke samarbeide helt på photoshooten vår, den klarte alltid å gjemme seg unna. Dette var det eneste bildet hvor den syntes mest.. Den koste seg veldig med tyttebær, noe det ikke var lite av i skogen.

Neste gang skal jeg ta flere bilder der oppe, og redigere de litt fint, sånn at dere kan se. Hytta ligger 20-minutter unna Lillehammer, så om det er dårlig vær, er det rett på shopping, haha!

Nå er jeg hjemme en uke, før vi reiser til Rhodos! Gleder meg helt vilt til strender, sol og varme! Er nesten 3 år siden vi var på sydenferie.. så nå var det jammen meg på tide! jeg savner kald iste i poolbaren og sløve dager på stranda. Jeg tar med kameraet, og skal ta masse bilder. Ellers i ferien har jeg ikke noen store planer utenom at jeg skal besøke storesøster en tur, og dra på telttur med noen venner. 

 

håper dere har en fin sommer ♥ 

 

- Inger

2 kommentarer

Marthe

15.07.2014 kl.17:51

Fiine bilder!

Inger

17.07.2014 kl.22:38

Marthe: Tusentakk :)

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡