Word

♡ ♡ ♡

topp - Monki // Cardigan - Gina tricot // Bukse - gammel vintage.. så vet ikke // sko - converse
Fineste Helene ♥

 

På tirsdag sov jeg over hos Helene, og vi gikk en tur ned i ferieparken for å stå på Pennyboard og ta bilder. Jeg har såå lyst til å kjøpe meg et brett selv, det er jo så gøy! Og ikke så veldig vanskelig, så med litt trening blir det sikkert kjempebra! Vi tok oss også en tur til kiwi og handla inn brownies, blåbær, potetgull, sjokolade og drikke. Det endte med at vi tok en bit av kaka hver, også orka vi ikke mer.. haha

I går dro jeg og mamma en liten tur til Gol, for å handle inn litt nødvendigheter til skolestart og noen småting. Det ble blant annet en ny bukse, en helt enkel svart jeans, siden jeg trengte det. Senere på kvelden dro jeg, Ina og Marit på kino. Vi måtte jo se den nye Transformers filmen, og den imponerte virkelig! Jeg vet at tranformers-filmene er bra, men denne er kanskje den mest spennende og beste filmen jeg har sett noengang! Alle bør ta turen på kino og se den.

På vei hjem, var det vist rekefest/nabofest hos Marit, så vi slo oss ned og spiste reker vi og, også sov jeg over der til i dag. Det er såå koselig å sitte ute med reker om sommeren!

 

- Inger

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHeihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡