Finvær


Heisann!

 

Denne påska har det vært helt herlig vær! kunne ikke bedt om bedre. Starten påska hjemme noen dager, med venner. Ellers har jeg tilbrakt resten av tida på hytta på Sjusjøen. Det var så deilig å bare være ute i sola, STÅ på ski, og GÅ på ski og rett og slett bare være borte fra alt mas og uten internett noen dager! HYTTEKOS ♥ Skal lage et innlegg om det snart, har masse fine bilder!

Kom hjem i går kveld, og sola var jo oppe til kl.20 vertfall! Møtte Helene en tur, var digg å prate med noen på min alder etter å ha vert med bare mamma og pappa 1 uke.. Vi hadde masse og snakke om, og det var koselig å catche opp litt. Heldigvis var det ikke så mange andre ute, vi gikk jo rundt sminkeløse og ganske slask begge to.
I dag var det helt utrolig varmt, så jeg måtte jo nyte dagen ute. Dro en tur til stakkars Marit, som ligger i senga med kyssesyken, for å spise litt sjokolade og få opp humøret. Ho ble mye bedre, og vi lagde smoothie og pai. Seinere stakk jeg ut for å møte noen kompiser, vi var ved sykkelparken, og møtte mange andre som var ute i finværet.


Slenger med et bilde tatt fra Ina♥

 

 

 

- Inger

New ShoesNike // Eurosko // 799 kr

I går fikk jeg ENDELIG nye joggesko! Nå nærmer det seg Polentur, og da er det fint med noen sommersko som er gode å gå i, og ikke de slitte vinterskoa jeg bruker nå. I helga har det vært helt fantastisk vær, temperaturen har ligget rundt 15 grader, og sola har varmet! Det har rett og slett føltes som skikkelig vår! Nå kan sommeren bare komme. 

Denne helga har jeg vært mye ute, startet lørdagen med å trene sammen med Marit og Eivind. Etter en god økt gikk vi for å kjøpe is, og møtte Gabriela på sundre. Senere på kvelden gikk jeg og Marit bort for å møte noen kompiser, vi var vel egentlig bare ute på trampolina og i hagen. Føler det er 100 år siden jeg hoppa på en trampoline sist, så jeg hadde det kjempe gøy. Klarte til og med å ta salto! Hahah

I dag våknet jeg opp sår i halsen, var vel for lenge ute både på fredag og lørdag.. vi gikk hjem begge dagene, noe som ikke er en lang tur, men når sola gikk bort, merka man at det fortsatt er Mars. I dag har jeg brukt dagen på å helbrede meg selv, drukket masse te og stappa i meg det vi har av halspastiller. Jeg var hos Marit en liten tur, og vi satt oss faktisk ut i sola! Følte oss passe dumme, når vi bretta opp joggebuksa og de vinterbleike leggene kom til syne (mine hvertfall) + to trøtte tryner uten sminke.

Siden jeg ikke har noen bilder av meg selv  fra helga, slenger jeg med noen bilder fra forrige helg. Jeg og Marit hadde hjemme-spa, noe som alle burde unne seg en gang i blant. Vi tok ansiktsmaske, hårkur, alle mulig slags kremer og tente masse lys. SUPERKOSELIG ♥

 

 

- Inger

Vinterkos


Hei!

Nå er det endelig vinterferie, det var på tide! Merker det er utrolig deilig med litt fri skal alt skolearbeid og mas. I helga var det Skjærgårds Vinter her på Ål, som er en musikkfestival. Dette var første året, så det var ikke sånn kjempe mange her, men det ble gjennomført utrolig bra forde! Jeg var med som medarbeider, og jobbet to dager i kiosk, men pga det fikk jeg gratis inngang på alle konsertene da, så det var verdt det.
Var også mye opplegg i bakken og rundt på HÅP og Kilden, og jeg ble kjent med masse hærlige folk! Gleder meg allerede til neste år, og regner med at det blir enda bedre!

I går var planen egentlig å dra i bakken med jentene, men siden været var dårlig og vi var slitne ble vi heller hjemme. Vi koste oss hos meg med sjokolade, popcorn, kake og brus. Gabriela fant fram gitaren og sang for full hals, kan ikke si det var så bra - men underholdning var det, og vi fikk oss en god latter!

Verdens beste jenter ♥

 

 

 

- Inger

 

null skolemotivasjon


Hei dere!

Nå for tiden skjer det så utrolig mye, og jeg klarer rett og slett ikke å kombinere fritid og skolearbeid. Leksene blir jo gjort, og prøvene blir øvd til.. det er bare det at jeg prioriterer andre ting fremfor lekser, og dermed blir det lite energi til det.. Jeg vet jo selv at jeg må skjerpe meg, det er siste halvår i 10.klasse, og jeg trenger bra karakterer å søke med.. Uff, jeg merker jeg gleder meg helt sykt til vinterferie og påskeferie når den kommer! Trenger en liten pause fra alt som har med skola å gjøre.

Over til noe anna, det skjer mye gøy med musikken fortiden. Jeg og bandet jeg synger i har skrivd og lagd vår egen sang. Vi har tilogmed vert å spilt den inn i studio, der gjorde vi det meste arbeidet selv med all innspilling, og jeg lærte masse! Vi skal vere med på UKM som er allerede nå på Torsdag. Men jeg skjønner ikke hvorfor de måtte ta det midt i uka? Hva skjedde med å ha det i helga? Vi skal gjøre vårt beste uansett, jeg kom jo ikke videre i fjor når jeg var med.. så i år er jeg gira på å komme videre! 

Vi snakkes :*

 

- Inger

Starte igjen


Heii

jeg vurderer å starte å blogge igjen, men da har jeg egentlig lyst på ny blogg.  Men så tenker jeg at da må jeg fikse nytt design og header, så tror jeg bare blogger litt på denne en stund til:)
Jeg har rett og slett ikke hatt blogglyst i det hele tatt på lenge, ingen motivasjon til å gå ut å ta bilder heller.. Har igrunn ikke hatt motivasjon på skola heller, så nå er det på tide å starte på nytt!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  

Skål for en ny start og 2014 <3

Kos med beste


Hei dere!

i går sov Marit her, og skal vere her i natt og. Lenge siden ho har sovet her nå, så det var veldig kos! I går var vi på Gol, jeg og Helene tok toget ned, mens marit var med en vennine. Har aldri tatt toget så kort før, bare sånn lange turer til Oslo, drammen og Bergen. Vi hadde det veldig morsomt, trøkka oss inn på den lille doen over halve turen og slapp å betale, selv om det bare var snakk om 30kr da. Hahha, fattigunger.
På Gol var det mange fra klassen og ble kjent med noen hyggelige golinger.

I dag var jeg og Marit på sundre, det er da sentrum for de som ikke vet det. Vi skulle ikke noe spess, bare kjøpte frappe og satt å prata på kafeen. Plutselig gikk strømmen på hele senteret og hele Ål! det var litt merkelig, folk gikk rundt og skjønte ingen ting, ingen fikk betalt i butikker og det verste; det ble kjempe kaldt! Så jeg og marit klemte oss sammen i en sofa på kaffebaren og satt der å så på alle folka.
I kveld gikk vi ut for å prøve å ta bilder, det var iskaldt! Og vi hadde boblejakker, tenk hvordan det blir i vinter. Uff.. vil ikke tenke på det


Vi snakkes :*

 

 

- Inger

Geologitur


Hei!

I dag var klassen på geologitur ved lauvdalsbrea ( tror jeg), det var KJEMPE dårlig vær, regn, kaldt, sludd og jeg ble gjennomvåt på føttene når vi gikk i en myr... Men siden det var med klasse 10A så ble det jo ganske bra uansett :) Sola kom etterhvert, og ting ble litt bedre!
Vi ble ferdig ganske tidlig, så vi fikk gå en time tidligere enn vanlig! folk hoppa jo av bussen her og der når de skulle hjem, men jeg fikk sitte på ned til billaget, der alle bussene er. Så da ble det kort vei å gå hjem!

Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal lage nudler.. hmm, hardt liv


Vi fant kull i en kolgrop:)snø! :OSimen :)

 

 

Snakkes ♥

 

- Inger 

SkolestartHei hei alle sammen

Nå er vi endelig ferdig med alle kampene våres på Ål-cup, vi vant bronsefinalen og kom på 3.plass. Det har vert en super helg med åpningshow, kamper, disco, herlige folk og fotball ?
Har stått opp veldig tidlig disse dagene pga kamper, så det blir nesten deilig å sove ''lenge'' i mårra, selv om det er skole. Jeg er ikke klar for skole i det hele tatt! Har ikke kjøpt inn noen ting heller, eneste jeg har klart er et penal men ingen ting inni. Det sier litt om hvor mye jeg har forberedt meg..

Blir jo utrolig koselig å møte alle igjen da, mange av de har jeg ikke sett siden skola slutta! Og 9. klasse som skal på leirskole på Knattholmen, jeg skulle så ønske vi kunne dratt tilbake dit, det er en av de beste ukene noen gang! Viss noen av dere leser dette så må dere kose dere kjempemasse!

 

Bildene ble litt uklare.. Kameraet mitt ville ikke samarbeide med meg i dag.. men det får gå

Ble fint vær her tilslutt, var jo øs pøs regnvær før i dag! Men nå skinner sola og det er herlig ?

 

 

Når starter/starta du på skola?

 

 

- Inger

Summer-shoot
I natt sov jeg og Marit hos Ina, og vi tok litt bilder. Alle måtte jo ha nytt profilbilde, hahah. Føler vi har hørt på musikk 24/7, har vel nesten hatt musikk på hele tiden, bortsett fra når vi sov. 
Også har vi blitt helt hekta på ''Gas pedal'', hver gang den sangen kommer på løper vi ut på gulvet og danser!
Vi hadde det vertfall veldig koselig med masse godteri og brus. I dag var det pizza til frokost og på med musikk igjen. Har aldri smakt så godt med pizza før! Det var bare sykt godt ♥

I kveld var jeg på fotballtrening, og merker at jeg ikke har trent så mye i sommer ja.. ikke den beste kondisen akuratt. Men til helga er det Ål cup så da blir det vertfall nok som skjer.

 

Vi blogges :*

 

- Inger

 

Elsker ferie


Sommerferie må vere det beste som fins, bare elsker det! Forrige uke var jeg i Drammen med Marit, og vi var også på dagstur til Sverige. Det var sykt fint vær så vi gikk i shorts hver dag, DIGG♥
De siste dagene har det vert veldig bra vær her hjemme også, nesten 30 grader! Så det har vi utnytta med å vere masse ute. Fra torsdag til fredag sov jeg,Marit og Helene i telt i hagen min, også dro vi til Gol på Goldagen på fredag. Der var det et lite tivoli med litt karuseller, masse boder, og masse folk! Men det var kjempegøy, vi tok tekoppene sikkert 5 ganger, og lo like mye hver gang! Han ene fyren som jobba der likte oss veldig godt, og tok alltid i eksta mye fart til oss ogsånn, haha!

Så i dag var jeg sliten i beina etter å ha gått så mye i går, og støl på halsen, det er helt merkelig..Tror det er fordi hodet mitt ble slengt bakover når vi tok tekoppene, jaja det var verdt det.
I dag dro jeg og Helene til et badested som heter Byggern, der var det masse folk og kjempevarmt! Vi sykla bort dit og hadde med oss jordbær, brus og potetgull. Det var veldig koselig, og ikke så altfor kaldt i vannet. Fikk desverre ikke tatt så mange bilder, siden jeg glemte helt bort at jeg hadde med kamera... Men kan vise noen bilder fra Sverige også ♥

 Nordby senteret i Sverige ♥

  

 

 

 

- Inger


 

Dagens Outfit


 

Genser - (ina sin ) Bik Bok //  Skjorte - Gina tricot // shorts - Cubus

Noen av konf.bildene


Her er noen av konf.bildene som vi kanskje skal bruke på takkekort, har enda ikke fått alle bildene .. Så da blir det enda flere å velge i ♥

Her er vertfall noen av de:

Svinger seg i dansen.. ♥

 

 

Likte dere bildene?

 

 

- Inger

 


 

KoseMosePose


I går spurte Karianne om jeg ville komme til ho og da sa jeg JA! Vi var ute og tok litt bilder, snakka og bare kosa oss ♥
Deilig å ikke ha noe lekser å stresse med om kveldene sånn at man kan finne på andre ting! Men merker at når jeg kommer hjem fra jobb (arbeidsuke) er jeg sliten, og må jo stå opp vertfall en time tidligere enn jeg pleier. Så skal nesten bli godt å komme tilbake på skola.

Vi tok jo egentlig maaange flere bilder.. Meen ikke alle var helt bloggmateriale, så dere får nøye dere med disse:
Snakkes! ♥

 


 

Utplassering
Hei

Denne uka har vi i 9.klasse arbeidsuke. Jeg og Kristina er på utplassering på Geilo på Dr. Holms hotel. Vi skal vere der til Fredag, og sålangt syns vi det er veldig gøy!
Vi har vert med stuepikene og seinere i uka skal vi vere med i resepsjonen og på resturanten. Det blir bra :)

I dag sang jeg og noen andre jenter på et arrangament for kommuna, og fikk gavekort på kino som takk! Det var koselig ♥

 

 

Har dere vert på utplassering? isåfall hvor?

 

- Inger 

I'm in love-e-e-e-e
Har fått helt dilla på den sangen! 
 I'm in love - Ola

 

Denne helga har vert veldig travel men veldig gøy! På Fredag var vi på Gol med klassen fordi vi skulle besøke Nortura og Eco, vi var ferdig halv 1 og fikk derfor fri fra da! I det fine været var ikke det noe å klage på♥
På kvelden dro jeg og Marit til Gabi for å lage overaskelsesbursdag for Ina, noe som funka dårlig når ho så oss i vinduet! Hahah, vi fikk oss vertfall en god latter.
Vi var ute å tok bilder, og endte opp hos en kompis hvor vi var resten av kvelden før vi dro hjem igjen for å spise pizza og se film. Dere kan tenke dere vi ble irriterte når vi fant ut at vi hadde sittet en time å sett på en fake Paranormal Activity på youtube...På Lørdag dro jeg, Marit og Karianne til Gol (igjen) fordi det var Barnas verdensdager og vi skulle vere med å danse i den paraden. Det var veldig gøy og det var masse folk der! Vi var der noen timer før vi dro hjem igjen. Det var kjempe fint vær og varmt! ♥

Etter det ble jeg med Runa opp til Kristiane for å sove der, vi hadde piknik nede ved vannet med oreo og jordbær, og runa bada tilogmed! :O

I dag har vi vert å spilt kamp i Svene, og vi vant 5-0! Var KJEMPE fint vær i dag, så skulle gjerne vert hjemme å sola meg. Men er jo alltid like koselig å dra på busstur med laget da.
Nå er jeg veldig sliten, og tenkte å slappe av og legge meg tidlig i kveld. Siden jeg må stå opp tidligere enn vanelig i mårra pga. det er arbeidsuke. 

 

 

Hva har dere gjort i helga? ♥

 

- Inger

Outfit of today
Endelig har jeg fått meg kamera! ELSKER DET ♥ Har bare lyst til å ta bilder hele tida, men det går jo ikke.. Haha
Dagen i dag har gått til øving, venting, synging.. Jupp generalprøve jeg snakker om. Vi har konsert i mårra, Skal vere med på 3 sanger så har mer enn nok å gjøre! De siste ukene har det jo nesten bare vert sangøvinger hver dag. Men tror vertfall det blir veldig bra i mårra! Så viss noen bor på Ål gjerne kom å skjekk det ut.

Også har jo sommeren endelig kommet hit, og det er så deilig! Sol og varme er det beste som fins. Merker at det går fort mot sommerferie nå, bare en noen dager igjen med vanlig skole. Og etter det blir det bare kos ♥

 

Bluse-Cubus // Bukse-vet ikke // Smykke-checkpoint // Sko-Converse

 

 

 

- Inger

 

 

in the wood


 

Nå sitter jeg hos Marit ,tok pc'en hennes for å blogge litt. Fant noen bilder som jeg aldri har posta, så slang med de! 

Vi var på Gol i dag og da kjøpte jeg meg speilreflekskamera!! Ææææ! Er så fornøyd, kjøpte Nikon D5100. 

Det står på lading nå, så kommer vel kanskje et innlegg med bilder i kveld. Og kan garantere at det blir MYE bedre blogging nå som kamera er i boks.

 

Noen av dere som har det kameraet? 

 

- Inger

Her står vi sammen på vannski


''Ååååååå, her er vi sammen for alltid! Åååååååååå her står vi sammen på vannski!''

Er vel ikke bare jeg som har den på hjernen? Får så sykt sommerfølelse av den sangen! æææ! Nå kommer virkelig sommeren for fullt, varmt i lufta, soool, og rett og slett deilig ♥Ett av de mange bildene som ble tatt av meg på konfirmasjonen. Ett vennepar av mamma og pappa er fotografer og tok mange fine bilder av meg! Gleder meg til å få tilsendt alle, og vise de til dere ♥

 

I dag har jeg jobba siden kl.10 og nå skal jeg pakke bagen og stikke ned til Marit for å sove der i natt.

 

Snakkes!

 

- Inger

Bestfriends? More like sisters


?

Here's to never growing up! 

 

Jeg og Marit gikk ut å tok noen bilder på Tirsdag, men glemte å poste de. Her er noen av de vertfall!

Nå er det endelig helg! Jeg skal sove hos Marit i natt og vi skal kose oss med grønnsaker og dipp ♥

 

Hva skal dere i kveld? 

 

- Inger

Koselig besøk


Hei ♥

I går var Karianne med meg hjem etter skola. Det var koselig!

Tok jo selvfølgelig fram kameraet og tok noen bilder for dere da! + at jeg skulle ha nytt bilde på facebook..hehe

 


  

Nå skal jeg skrive ferdig noen norsk greier, og så skal jeg løpe ut av huset! Nå er det endelig helg, Ål-cup, fotballkamper og jobbing! Håper på en bra helg.

 

Snakkes!Siden sist
Hej alla i hop!

Tenkte å sette sammen noen bilder som har blitt tatt siden sist. Imens jeg har hatt bloggpause altså ♥ Mange av bildene er sammen med venner, så dere som sier jeg ikke er sosial! Jeg ER faktisk det!! Gidder ikke å ramse opp navna til alle sammen, sorry..

Denne helga er det Ål-cup håndball, så selv om jeg ikke spiller blir jeg vel mye i hallen og på sundre. Blir faktisk en ganske travel helg! Og uke!! Og enda er det bare Tirsdag.

Følg meg gjerne på Instagram, der oppdaterer jeg litt oftere! Heter Ingerhelene98 ♥  

 

Spiller noen av dere håndball? skal dere på Ål-cup?

 

- Inger

 

 

Another sunday


Hei ♥

I går sang jeg med Synzygus, sang en solo-sang og det gikk veldig bra. Etter det dro jeg rett opp til  INA, hvor jeg og MARIT overnatta. Vi satt oss ned å så to filmer i slengen, først Dear John, og så The Grudge 3. Så det gikk fra gråtefilm til skrekkfilm.

Mine fine bestevenner! ♥

 

- Inger

d0bbel
I går var jeg hos Marit hele kvelden, godt med litt jentetid! Vi prata masse, spiste taco og spilte sims! Man blir aldri for gammel til å spille sims ♥

I kveld skal jeg synge med synzygus og overnatte hos Ina. Men skal dra ut om 10 min, så må nesten løpe å sminke meg!

Vi snakkes dere ♥

 

Hva skal dere i helga?

turen til fjells


Hei ♥

Har hatt en super helg på vats fjellkyrkje der vi sov. Vi er en utrolig bra gjeng! Og alle er venner, så det ble en veldig sosial helg.

Vi var mye ute, hadde øvinger, underholdningskveld, og avslutta alltid kvelden med gitarspilling og sang. Veldig koselig ♥

Fin solnedgang når vi kom ♥

Meg og Victor

Guro, Markella og megHadde dere en bra helg?

 

- Inger

 

Heeelg


Heisann! ♥

Nå er det endelig helg igjen, denne uka har egentlig gått kjepme fort siden vi starta på Tirsdag. D.I.G.G

Var flink å gikk hjem i dag, lenge siden sist jeg gikk rett hjem etter skola! Bare spør vennene mine, haha
Men siden det var så fint vær så var det bare deilig!

Noen bilder fra min ganske så kjedelige hverdag, men med så mange gode venner blir alt mye bedre!

 

Er det fint vær hos dere?

 

- Inger

BRA PÅSKE!


Heidere! ♥


Dette er en liten oppsumering av påsken min, god blanding av skiturer og kosekvelder. Veldig fint og koselig å gå på ski, men alltid gøy å vere med venner og!

Som dere ser på bildene har jeg vert på skitur med mamma, vert med Ingvild på Gol, vert i bakken med klassen, Vert på hytta til tante og onkel, vert med venner på grillkveld og vert på jentekveld. ♥
Veldig fornøyd med denne ferien iogmed at jeg egentlig ikke gjorde en DRITT hele vinterferien! haha..

 

I dag starta vi på skola igjen, og det var mange trøtte fjes skal jeg si deg! Haha
Men overlevde dagen og var på dans etter skola.

 

Har dere hatt en bra påske? Hva gjorde dere? 

 

- Inger

Mere mat


 

Sorry for at jeg bare legger ut mat bilder nå, men marit lager så sinnsykt god frokost! ^^ It taste like heaven!

I dag ble det først yoghurt med cherios og banan :


 Vi spiste også rundstykker.

Også måtte vi jo ha litt dessert, det er jo tross alt påske! ♥
Ellers i dag har jeg vert å bada med Lirig, ikke ute altså! Det blir for kaldt. Også ble jeg med ho hjem etterpå, det var veldig koselig!

 

Hva skal dere i mårra?

 

- Inger

Skidag


Hellu
På Fredag var vi i bakken med klassen. Kjempefin start på påskeferien og en utrolig herlig dag! Været var kjempefint og vi hadde det kjempekoselig. Vi hadde litt opplegg med portkjøring og parallell slalåm. Også hadde vi en økt med triksing i parken. Det var mye gøyere enn jeg hadde trodd!

Etterpå ble jeg med hjem til Karianne, vi dusja, skifta og ordna oss. Så dro vi til Torpo for å møte resten av folka på klubben. Ingen var vel i spsesielt ''danse-humør'' siden vi hadde ganske vondt i kroppen etter en lang dag i bakken.. Men det var koselig ^^

 

GOD PÅSKE FOLKENS!

 

- IngerSOOOOOL


Heihei

I dag var det skikkelig fint vær så jeg tenkte å slå til med noen bilder. Tok på meg jakke og sko og tok med meg kameraet ut, stolt av meg!

Ellers hadde jeg naturfagsprøve og tyskframføring i dag, begge gikk helt greit. Endelig ferdig med helvetesuka med prøver osv. I mårra skal nemlig klassen til Svarteberg å kjøre slalom.  Det blir bra!

men nå må jeg løpe ut døra, snakkes :)

 

-Inger 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Mai 2014


Heihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemthits