New ShoesNike // Eurosko // 799 kr

I går fikk jeg ENDELIG nye joggesko! Nå nærmer det seg Polentur, og da er det fint med noen sommersko som er gode å gå i, og ikke de slitte vinterskoa jeg bruker nå. I helga har det vært helt fantastisk vær, temperaturen har ligget rundt 15 grader, og sola har varmet! Det har rett og slett føltes som skikkelig vår! Nå kan sommeren bare komme. 

Denne helga har jeg vært mye ute, startet lørdagen med å trene sammen med Marit og Eivind. Etter en god økt gikk vi for å kjøpe is, og møtte Gabriela på sundre. Senere på kvelden gikk jeg og Marit bort for å møte noen kompiser, vi var vel egentlig bare ute på trampolina og i hagen. Føler det er 100 år siden jeg hoppa på en trampoline sist, så jeg hadde det kjempe gøy. Klarte til og med å ta salto! Hahah

I dag våknet jeg opp sår i halsen, var vel for lenge ute både på fredag og lørdag.. vi gikk hjem begge dagene, noe som ikke er en lang tur, men når sola gikk bort, merka man at det fortsatt er Mars. I dag har jeg brukt dagen på å helbrede meg selv, drukket masse te og stappa i meg det vi har av halspastiller. Jeg var hos Marit en liten tur, og vi satt oss faktisk ut i sola! Følte oss passe dumme, når vi bretta opp joggebuksa og de vinterbleike leggene kom til syne (mine hvertfall) + to trøtte tryner uten sminke.

Siden jeg ikke har noen bilder av meg selv  fra helga, slenger jeg med noen bilder fra forrige helg. Jeg og Marit hadde hjemme-spa, noe som alle burde unne seg en gang i blant. Vi tok ansiktsmaske, hårkur, alle mulig slags kremer og tente masse lys. SUPERKOSELIG ♥

 

 

- Inger

Solbriller på


Hei

i dag våknet jeg opp til strålende sol, og bare måtte gå ut for å ta bilder. Desverre så forsvant denne solen ganske fort, men bilder ble det forde. I går feiret vi bursdagen til mamma, med god mat hjemme, det var koselig. Det har åpnet et nytt treningssenter her på Ål, på Thon Hotel. Var der i går for å se hvordan det så ut, og det var kjempe stort! Stor dansesal, spinningrom, styrkerom, mange løpemøller og massemasse mer! Skal dit litt senere i dag med noen venninner for å teste det ut, det blir sykt slitsomt og digg, for merker jeg trenger å komme i gang med treningen igjen.

På mandag får vi vite hva vi kommer opp i på prøvemuntlig, fyyy som jeg gruer meg! Og det hjalp ikke så mye når vi fikk vite at nesten 50% av klassen kommer til å komme opp i matte..
Jeg får bare gjøre mitt beste, og det er jo greit å få litt trening før eksamen til våren.

Jakke - HM // Genser - Cubus // Bukse - Only // Smykke - HM

Null dyre merkekler her.. hahah

 

 

- Inger ♥

Unblogged pictures


Hei dere!

i dag er det den nest siste dagen av ferien, og jeg føler ikke at jeg har gjort så mye fornuftig. Jeg kom meg på jobben da, og det var så deilig å vere der om dage når det var lyst ute. Jeg pleier alltid å jobbe om kvelden etter skola, da er jeg alltid sliten og trøtt, og det er mørkt og trist ute. For dere som lurer så jobber jeg på Hendug Bygg AS, jeg er vaskehjelp.. veldig interesant egentlig. Når jeg var ferdig på jobb møtte jeg Marit og Gabriela på sundre, for å kjøpe kaffe. Det trengte jeg! DIGG <3

Har ikke tatt noen bilder i dag, men fant noen bilder som jeg aldri la ut på bloggen fra i høst. Blir så mye finere bilder om sommeren og høsten.. enn sånn det ser ut nå.
Bildene er fra circus høstferien, hvor vi jobba ræva av oss med geologirapporten.. Vi tok oss seff tid til å ta bilder da.

 Snakkes 

- Inger
 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Mai 2014


Heihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemthits