Hyttekos


Åh, som jeg elsker hytta ♥  Blir så avslappet av å være i så fin natur! Som dere ser er det en søt liten rev på det ene bildet, vi mater nemlig en rev som begynner å bli litt tam, og jeg fikk tatt bilde akkurat i det han tok en grillpølse. Den kjenner igjen pappa, og setter seg ofte bare få meter unna, og venter på mat.Jeg har jo et lite håp om at en dag kan den spise av hånda mi.. men det er kanskje litt mye å forvente, vi får se.

I dag var det tilbake på skolebenken igjen.. nesten 2 uker siden sist jeg var på skola. Jeg hadde ''heldigvis'' tannlegetime i dag, så jeg kunne sove litt lenger, og slippe de to første timene, ganske så digg!
Det var helt utrolig varmt i dag og, folk har begynt å gå i shorts og korte topper, og det er ikke Mai engang! Sykt digg, men var jo nettopp vinter og iiiskaldt..

Nå skal jeg en tur på jobb, også på styremøte.. har mest lyst til å vere ute hele tida når det er så fint vær, frister ikke akkurat å sitte inne da.

 

 

- Inger

 

 

 

 

Finvær


Heisann!

 

Denne påska har det vært helt herlig vær! kunne ikke bedt om bedre. Starten påska hjemme noen dager, med venner. Ellers har jeg tilbrakt resten av tida på hytta på Sjusjøen. Det var så deilig å bare være ute i sola, STÅ på ski, og GÅ på ski og rett og slett bare være borte fra alt mas og uten internett noen dager! HYTTEKOS ♥ Skal lage et innlegg om det snart, har masse fine bilder!

Kom hjem i går kveld, og sola var jo oppe til kl.20 vertfall! Møtte Helene en tur, var digg å prate med noen på min alder etter å ha vert med bare mamma og pappa 1 uke.. Vi hadde masse og snakke om, og det var koselig å catche opp litt. Heldigvis var det ikke så mange andre ute, vi gikk jo rundt sminkeløse og ganske slask begge to.
I dag var det helt utrolig varmt, så jeg måtte jo nyte dagen ute. Dro en tur til stakkars Marit, som ligger i senga med kyssesyken, for å spise litt sjokolade og få opp humøret. Ho ble mye bedre, og vi lagde smoothie og pai. Seinere stakk jeg ut for å møte noen kompiser, vi var ved sykkelparken, og møtte mange andre som var ute i finværet.


Slenger med et bilde tatt fra Ina♥

 

 

 

- Inger

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Mai 2014


Heihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemthits