Årets 17.Mai


Heisann!

17.Mai gikk kjempefort, den skulle vart mye lenger.. Jeg startet dagen med å drille og marsjere fremst i toget, vi fant ut at dette sikkert er det første og siste året vi driller, så det var jo litt gøy.
Det var ganske kaldt fra morgenen, og drill-uniformene er ikke akkurat de varmeste, så jeg gleda meg veldig til å skifte til bunaden! 
Når toget kom fram til Ferieparken stilte vi opp for den siste oppvisninga, noe som ikke gikk så bra, jeg glemte masse. Mange fra klassen lo av meg.. Takk for den, hahah

Når vi var ferdig gikk jeg på et knøttlite bakrom for å ta på bunaden, før jeg skulle ut på scena og synge. Jeg hadde mye bedre tid enn jeg trodde, så jeg fikk mye tid til å varme opp stemmen. Jeg sang sammen med tre andre flinke jenter, og vi klarte oss veldig bra! På generalprøven glemte vi litt tekst, så vi var selvfølgelig litt redde for å glemme teksten, men det gikk kjempebra ♥

På kvelden dro jeg på gratiskino med mange venner, hva er vel 17.mai uten gratiskino? Vi så ''Natt til 17.'' Alle sier at den er så ræva dårlig, men jeg likte den faktisk, den handla om 16-åringer, og man kjenner seg jo igjen i en del ting, så det er jo litt gøy da! Etter kinoen var jeg sykt sliten etter den lange dagen, så jeg stakk tidlig hjem og koste meg med familien. 
Alt i alt en super 17.Mai ♥

 

 

-Inger

<3 Bunad


Heisann!

I dag startet jeg dagen ganske tidlig for å dra i kirka, jeg sang nemlig i begge konfirmasjonsgudstjenestene i dag. Det var veldig gøy, og mange fine konfirmanter! Fikk sykt flashback, eller hva jeg skal kalle det, til i fjor på denne tida når jeg ble konfirmert. Møtte mange kjente og endel fra klassen som skulle i konf. Når vi kom hjem hadde pappa laget småmat! Gjett om jeg ble glad, har snakka om det i hele dag at jeg vil i konfirmasjon, spise småmat, kaker, og gå i bunad. Men hvis vi setter sammen alt fra helga så har jeg vert i konf.gudstjeneste, gått i bunad, spist småmat, og vert på kaffe&kaker. Jeg har egentlig vært i en hel konfirmasjon i helga jeg! hahah ♥Som dere skjønner, så er jeg veldig glad i bunaden min! Og her ser dere den ^ 
Det er Rukkastakk, som er den gamle Hallingbunaden på en måte, og den fins i uendelig mange farger og mønster, men jeg har valgt å ha rød, siden jeg syntes det er veldig fint! Håper dere liker bunaden min like mye som meg! Nei uff, nå ble det mye bunadssnakk, nå skal jeg gjøre litt tysk, og slappe av hjemme resten av kvelden.

 

Har dere vert i/ hatt konfirmasjon i helga?

 

- Inger

Skolemorro


*Dette innlegget skulle vert postet tidligere i dag..*


 Når det er kjedelig på skola, må vi finne på noe gøy også.. hahah Karianne er søt ♥

 

Det er utrolig mye skolearbeid for tida, siden det nærmer seg slutten av året.. Deilig å kunne krysse av en prøve/framføring mindre nå framover. Jeg merker at konsentrasjonen og fokuset mitt er helt på bånn nå, jeg er alltid dødssliten når jeg kommer hjem fra skole og fritidsaktiviteter, i tillegg skal man prioritere skole, trening, venner og jobb.. Det er ikke rart vi ungdommer er slitne.. Hahah
Denne uka har det skjedd masse, mattetentamen blant anna, noe som gikk helt greit, men det var noen sykt vanskelige oppgaver! Du vet når du sitter på tentamen og leser oppgavene og bare '' WHAT? vi har aldri lært om dette her!'' Jeg hadde den følelsen ganske ofte.. Men vi bare satser på at jeg vertfall får en 3'er.

I går var jeg med noen kompiser, det var utrolig koselig, selv om vi var så trøtte at vi nesten sovna på soffaen, vi bare daffa, men det var deilig å bare slappe av og le, glemme andre ting liksom.
Han vi var hos hadde en så utrolig søt kattepus, at jeg holdt på å ta den med hjem! Den var så mjuk ♥ Jeg tror jeg burde få meg et dyr, fordi hver gang jeg er hos andre, vil jeg bare ta med meg deres dyr hjem, og ha de for meg selv! Hahah, mamma dette er et hint til at jeg vil ha hund!

 Har egentlig bare ligget på senga og sett noen episoder av Paradise i dag, men nå skal jeg snart i konfirmasjon. Skal bare på kaffe og kaker, men jeg ser det som en super anledning til å bruke bunaden, siden det er så sjeldent jeg får brukt den, og på 17.mai må jeg jo ha på drilluniform..  OG JEG ELSKER Å GÅ I BUNAD! 
Jeg skal kose meg med masse kaker, sånn at jeg kan rulle hjem igjen. Så snakkes vi!

 

 

 

-Inger

  

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Mai 2014


Heihei! Dette er et gratisdesign av Tonje Mågerø Thorsen (tonjemt.blogg.no). Her kan du skrive akkurat det du vil, om deg og hva du blogger om. Håper dere liker designet.

For kontakt:
epostadressen her

gratisdesign av Tonjemthits